Om os

Om os

Klinikken 

Hos Lash Day vægtes passion indenfor skønhedsfaget. Vi er perfektionister ud til fingerspidserne. Jeg Michelle sørger for at holde jer fuldkommen ajour indenfor den nyeste viden i skønhedsbranchen. Derfor er det muligt for os, at tilbyde dig den bedste service og  behandling. 
Atmosfæren er præget af velvære, selvforkælelse og afslapning. Det emmer af tryghed. Du kan derfor føle dig tryg, læne dig tilbage og nyde behandlingen. 

Parkering - Der er parkeringspladser foran klinikken, hvor kunder og kursister kan parkere gratis. 

Vi byder dig hjerteligt velkommen i vores klinik

Indehaver, professionel master eyelash stylist & behandler - Michelle 

Min passion for beauty universet startede tilbage i 2012, og jeg elsker at arbejde i beauty branchen. Ideen bag Lash Day udsprang i 2016. Det er mig, Michelle som du finder i den daglige drift. 

Min helt store passion er indenfor eyelash extensions, jeg nørder det hver dag og underviser kursister i det. 

På webshoppen kan du købe alle produkter som er nødvendige til at kunne lave smukke eyelash extensions. Vi forhandler primært produkter fra eget brand og anerkendte internationale brands som Thuya. 

Gennem de seneste 7 år i eyelash extensions branchen, har jeg samlet de bedste produkter på webshoppen. Det er udelukkende de produkter som jeg selv benytter til mine behandlinger. Derfor synes jeg også i skal have muligheden for at arbejde med gode produkter, for kun det bedste er godt nok. 

 

 
Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod dig.
-Kærligst Michelle